Manieren voor stevige en vollere borsten

Een mooie buste is beschikbaar voor elke vrouw. Dankzij de juiste verzorgingsbehandelingen en de juiste selectie van een bh, kan het verleidelijk, stevig en gezond zijn.

Zelfonderzoek of een beetje zorgzaam

Een mooie buste is een gezonde buste, dus de dagelijkse routine moet de borst in de gaten houden, aanraken en onderzoeken. Elke verandering die optreedt in de borst en wratten zal gemakkelijker te zien zijn als de test op dezelfde dag van de maand wordt uitgevoerd. De beste tijd voor menstruerende vrouwen is de tijd na het einde van de periode die valt op de dagen tussen 6 en 10 dagen van de cyclus. Dit is belangrijk omdat borsten in deze korte tijd zacht zijn en tegelijkertijd minder gevoelig voor aanraking. In het geval van vrouwen die in de menopauze zijn en degenen die er doorheen zijn gegaan, maakt de keuze van de dag niet uit – het kan elke dag in de maand zijn. Een borstonderzoek is een activiteit die door geen enkele vrouw mag worden genegeerd. Dankzij het is het mogelijk om kankerachtige veranderingen vroegtijdig te detecteren. Het duurt slechts een paar minuten om te zien of alles in orde is en borsten veilig en gezond zijn. De belangrijkste punten om op te letten zijn het uiterlijk van de huid, de vorm van de borst, evenals de conditie van de wratten (geven ze vloeistof af) en de veranderingen die onder aanraking tastbaar zijn, bijv. Onnatuurlijke verdikking. Alle twijfels moeten worden geraadpleegd met uw arts. Vergeet mammografie en echografie niet en bezoek regelmatig aan de gynaecoloog.

Wat de buste steviger en voller doet lijken, is ook de massage. De huid om hem heen houdt niet van warm water, omdat het zijn beschermende lipidenlaag vernietigt. Daar is hij dol op de afwisselende warme en koude massage met een stroom water. Door de stroom van de doucheknop op de borst te richten, kunt u een achtcijferige beweging maken die beide borsten bedekt. Dan is het de moeite waard om hydraterende cosmetica te masseren met cirkelvormige bewegingen, bijvoorbeeld amandelolie, arganolie, tarwekiemen, zwarte komijn, fenegriek, macadamia, kokosolie of olijfolie. Wat kun je nog meer doen voor een mooie buste? Massage met een ruwe frotte handschoen of een spons kan de conditie van uw borsten zeker verbeteren als u tegelijkertijd een balsem of olijfolie gebruikt.

Peeling en maskers – volgas

Dagelijkse verzorging voor het hydrateren van de huid loont met een mooie uitstraling. Vanwege het feit dat deze huid delicaat en dun is en gemakkelijk kan worden gedroogd, is het goed voor de crème om onder andere te gebruiken: extract van klimop, zeealgen, paardestaartextract en groene thee om regeneratie en versteviging te versnellen huid- en B-vitamines, vitamine A, C en E, evenals vochtinbrengende cacaoboter en hyaluronzuur.

Naast meer flexibele en vochtinbrengende behandelingen, is peeling ook een behandeling die voorbehouden is voor de huid van de buste. De beste resultaten kunnen worden bereikt met zelfgemaakte mengsels, bijvoorbeeld ananas of peer. Altijd na de afschilfering van de dode huid is het de moeite waard om een ​​voedingsmasker toe te passen dat de huid gehydrateerd en gevoed maakt. Er zijn maskers bijvoorbeeld van honing, olijfolie of room.

Dieet en oefeningen voor mooie borsten

Veel, zelfs stevige huid is afhankelijk van de manier waarop je eet. Wat is het belangrijkste voor borsten? Allereerst welkom bij groep B, die te vinden is in zuivelproducten en in volle granen. Andere vitaminen die niet mogen worden vergeten zijn A, E en C, die beschermen tegen vrije radicalen, vertragen het verouderingsproces van de huid. De makkelijkste manier om ze te vinden, is natuurlijk in fruit en groenten. Een bijzonder belangrijke groente is een wortel die bètacaroteen levert. Een goede hydratatie helpt ook om het uiterlijk van de huid te verbeteren. Het is de moeite waard eraan te denken dat plotseling gewichtsverlies of vermoeidheid er slecht voor werkt, waardoor striae en verlies van stevigheid ontstaat.

Wat zou een dieet je geven zonder de juiste oefening? De rol van fysieke activiteit in het menselijk leven is van onschatbare waarde. Ook wordt de behoefte om te tillen en stevige borsten geassocieerd met oefenen. De basis hier is push-ups en zwemmen, en je kunt ook dumbbells optillen. Het versterken van de borstspieren is de eerste stap. De juiste, rechtopstaande houding heeft echter ook een grote impact op het uiterlijk.

Weet je hoe groot je bent of hoe je een BH kiest?

Stanik is een van de belangrijkste dingen in de garderobe van een vrouw, daarom is zijn keuze zo belangrijk. Dankzij de goed geselecteerde cup en de aangepaste omtrek, kunnen de borsten zichzelf presenteren en zich geweldig voelen, wat ook het welzijn, het comfort en het zelfvertrouwen van de vrouw ten goede komt. Verkeerd gekozen beha kan esthetische problemen veroorzaken: te klein zal borsten samenpersen en misvormen, terwijl te groot deze vervormt door de buste verkeerd te behouden.

Een van de basisparameters van de BH is de omtrek. Gemeten onder de borsten met een meetlint direct onder de borsten geplaatst, zou een antwoord moeten geven, welke maat perfect zal zijn om de borsten te ondersteunen. Laat bij het meten de lucht uit de longen lopen en draai de beker vast zodat deze goed op de huid hecht, maar niet genoeg om het moeilijk te maken om te ademen of pijn te veroorzaken. In de regel moet het resultaat naar beneden worden afgerond, bijv. Wanneer de meetinrichting langs de omtrek meet 77 cm, wordt het resultaat onderschat tot 75. Waarom deze praktijk? Nou ja, iedereen, zelfs een hoogwaardige bh, wordt uitgerekt.

Het juiste circuit is één ding, maar hoe een kom te kiezen? De meting zou moeten beginnen met het horizontaal plaatsen van de liniaal ter hoogte van de wratten. Het meetlint moet de borst losjes ondersteunen. In dit geval is de uitkomst van het resultaat correct, deze moet niet worden onderschat of overschat. Als je een beha probeert, buk je hem en maak je hem vast aan de meest losse haak.

De regel is er een: door de omtrek te veranderen in een grotere, neemt de beker af. Deze regel werkt in beide richtingen, dwz als de keuze valt op een smallere omtrek, nadat deze beslissing nodig zal zijn om naar de grotere beker te reiken.

Hoe een BH te kiezen

Manieren om ervoor te zorgen dat je bh perfect is voor je borsten, er zijn er een paar. De eerste indicator is de achterkant van de beha, die horizontaal moet liggen, dus niet bewegen of bewegen tijdens het dragen. Kijk dan naar de voorkant als de borsten iets omhoog staan. Het aanpassen van de riemen is geen goede oplossing, omdat in de eerste plaats de behuizingsomtrek moet worden gecorrigeerd. Riemen kunnen niet in uw armen komen, het borstgewicht moet net op de omtrek onder de borst liggen. De volgende stap is om te controleren of de borsten volledig in de cups zitten. Zekerheid kan worden verkregen bij het kijken naar het gebied van de oksels – als er geen kleine vouwen vormen, is de beker groot genoeg. Als de cup echter rimpelt of plooit, in plaats van de borsten soepel te omringen, is deze te los en moet je een kleinere ruimte nemen. Dan moet de aandacht zich richten op het uitbenen en de manier waarop ze liegen. Het is optimaal wanneer ze soepel op de borst passen en elkaar niet overlappen op de borst. Ze moeten onder de buste liggen en vanaf de zijkant regelen alsof ze zich in het midden van de oksel bevinden. Dankzij dit arrangement kunnen ze niet tegen de borst hameren en leunen. De laatste stap is het nemen van enkele plotselinge bewegingen in de reeds ingestelde en dichtgeknoopte bh, waarmee je zeker weet dat je de juiste maat hebt. Als de bh op zijn plaats blijft tijdens de helling, stuiteren of draaien van het lichaam en de borsten er niet uit glijden, is de beha waarschijnlijk goed gekozen.

De vraag “hoe een bh te kiezen” wordt door veel vrouwen gesteld. Goed gekozen ondergoed verbetert het welzijn en comfort en geeft een gevoel van veiligheid. Zowel dit als het reguliere uitvoeren van zorgbehandelingen, evenals het zorgen voor de juiste voeding en lichaamsbeweging, zullen u toelaten om te genieten van volle, mooi gevormde en mooie borsten.