Onychomycosis

Mycose is een veel voorkomend probleem dat meestal de voeten aanvalt. Helaas, heel vaak gebeurt het dat als gevolg van het feit dat er aan de voet van die niet altijd getoond, het probleem wordt soms genegeerd of verborgen – die natuurlijk niet oplossen. Sorry, maar deze aanpak is zeer ongepast en onverantwoordelijk, niet alleen voor hun eigen gezondheid en esthetiek, maar ook de voet van die atleet is besmettelijk.

Hoe voetschimmel te herkennen? Wat zijn de karakteristieke symptomen?

Het is een veel voorkomende aandoening in termen van nagelaandoeningen, en de symptomen zijn merkbaar genoeg dat het bijna onmogelijk is om ze te negeren. De nagelplaat bedekt door de ziekte verandert van kleur en vorm en wordt broos en broos. Wijzigingen in eerste instantie tegen de zijkant van de nagel, welke kleur verandert in geel-bruin, maar indien onbehandeld kan de ziekte onder groeiend deel van de nagel plaat, en naar de volgende nagels. Met het verstrijken van de tijd wordt de hele nagel breekbaar en broos, evenals duidelijk verdikt, zelfs in de mate dat het snijden ervan een moeilijke taak wordt.

Wat zijn de oorzaken van onychomycosis?

Voetschimmel kan worden gevangen – het is waar, dus moet u extra aandacht te besteden aan zijn blote voeten in openbare plaatsen, vooral wanneer er in hen een vochtige omgeving die bevorderlijk is voor de verspreiding van schimmels, het gaat hier vanwege plaatsen zoals douche, bad, zwembad, sauna. Het wordt daarom beschouwd als een persoon met een lage weerstand, die bijvoorbeeld lijdt aan andere systemische ziekten zoals diabetes, auto-immuunziekten, of hormonale stoornissen en andere factoren die de weerstand wordt verminderd kan gemakkelijk een dergelijke ziekte krijgen als gevolg van verdragsluitende . Bovendien kan de infectie natuurlijk leiden tot het gebruik van hetzelfde schoeisel dat de geïnfecteerde persoon draagt. Het is daarom de moeite waard om de juiste hygiëne te handhaven om deze ziekte te voorkomen.

Hoe atletische voet te behandelen?

Natuurlijk kan dit probleem niet worden genegeerd, want als je meer nagels krijgt of meer beslag legt op individuele nagels, kan het nog moeilijker zijn om van het probleem af te komen. De behandeling van onychomycosis vereist veel discipline van de patiënt. Wanneer een arts een zieke vingernagel ziet, is hij meestal in staat om mycose te diagnosticeren. De behandelingsmethode is afhankelijk van de ernst van de ziekte. Als de veranderingen niet te hoog zijn, zijn vaak plakken, vloeistoffen of vernissen met fungicide werking voldoende, maar als de veranderingen al een aanzienlijk deel van de plaat hebben ingenomen, zal het waarschijnlijk nodig zijn om orale antischimmelmiddelen te gebruiken. Hoe lang u deze medicijnen moet innemen, hangt af van uw niveau van glijden.

Mycose, vooral van de voeten, is een vrij veel voorkomende ziekte die helaas gemakkelijk infectieus is. Natuurlijk moet je altijd rekening hygiënevoorschriften en voorzorgen, maar in het geval als het gaat om de infectie al noodzakelijk om naar de dokter en de behandeling te beginnen, en volg de aanbevelingen.