Whitify beoordelingen

Whitify – effecten, beoordelingen, apotheek, kopen

Tanden bleken was nog niet zo eenvoudig! Een paar klikken scheiden u van het bestellen van een product dat uw glimlach onmiddellijk zal verbeteren!

Whitify -actie

Laten we het eens zijn – een perfecte glimlach hebben is een beetje een mythe die door de showbusiness is gemaakt. Als iemand gelooft dat hij op een natuurlijke manier kan worden bereikt, dan moeten we hem teleurstellen. Helaas was het tot voor kort meestal het resultaat van hard tandheelkundig werk. Het is geen goedkope procedure en het effect is van korte duur. In feite zult u het in korte tijd moeten herhalen en dus meer geld weggooien. Bovendien is een dergelijke verheldering van de tanden met verschillende tonen niet voor iedereen. Mensen met contra-indicaties voor de gezondheid zullen moeten opgeven. Het alternatief voor deze uitdaging is Whitify, dat op een veel meer evenwichtige en veilige manier werkt.

Volgens de fabrikant kan Whitify de tanden binnen zes dagen witter maken, wat natuurlijk een fantastisch resultaat is. Het effect zal vergelijkbaar zijn met het effect na een bezoek aan het kantoor van de tandarts en natuurlijk zal de prijs veel lager zijn. De Whitify set bevat alles wat je nodig hebt om een ​​perfecte glimlach te krijgen zoals uit Amerikaanse films. Slechts een paar dagen voor wat we ons schaamden, veranderde het in iets dat we bij elke mogelijke gelegenheid zullen laten schijnen.

Whitify is een set met een gecoördineerd effect op de tanden. Allereerst moet u een speciale gel aanbrengen (die deel uitmaakt van de kit). Later gebruiken we een LED-lamp om onze tanden te verlichten en de gelcomponenten te activeren. Dit versnelt het hele bleekproces en versterkt de werking. De gel bevat zuiveringszout, aloë verabladeren en extract van granaatappelzaad. Deze mix beschermt je tanden op een gecoördineerde manier, waardoor ze niet alleen witter maar ook duurzamer worden. Ze zullen ook resistenter worden tegen bacteriën en de toevoeging van menthol zal onze adem verbeteren en frisser maken.

Belangrijk is dat Whitify geen waterstofoxide bevat, dat is geïdentificeerd als een zeer sterke en schadelijke stof. Het kan het glazuur van onze tanden aantasten en langdurige schade veroorzaken. Het is goed om dit te onthouden, vooral als iemand overweegt om bij een concurrent te kopen. In Whitify vind je alleen natuurlijke, veilige ingrediënten.

Whitify apotheek

Verkleuring van de tanden

Onze tanden hebben zelden een perfecte witte kleur. Daar zijn veel redenen voor. De belangrijkste is dat de natuurlijke kleur een donkerdere, melkachtige tint heeft. Daarnaast hebben veel andere factoren invloed op onze tanden, zoals het type tandpasta dat we gebruiken, mondwater en tandenborstels. Daarnaast heeft onze voeding ook invloed op de tint van de tanden. Rode wijn, koffie, sigaretten, thee – dit alles zorgt er ook voor dat we donkerdere tanden krijgen. En dit is nog maar het topje van de ijsberg, want er zijn echt veel redenen. Laten we tandsteen toevoegen, die zich maanden en zelfs jaren kan ophopen.

Het meest voorkomende probleem is echter verkleuring. Het zal moeilijk zijn om ze met gewone zorg te verwijderen, maar tegelijkertijd kan het gemakkelijk worden gedaan met Whitify. Bezoeken aan de tandarts zijn geen plezier waar we ons allemaal aan willen overgeven. We willen het liever vermijden en Whitify zal ons zeker helpen. U hoeft het huis niet uit, hoeft niet onnodig geld uit te geven, de procedure te belasten of last te hebben van tandgevoeligheid, wat vaak kan optreden na bleekbehandelingen.

Het is de moeite waard om om verschillende redenen witte tanden te krijgen. Allereerst zullen we de uiterlijk-gerelateerde complexen verwijderen als we die hebben. Ten tweede worden we vaak beoordeeld op het prisma van ons uiterlijk. Daarom besteden zakenmensen zoveel aandacht aan esthetische vraagstukken. Dus als we succes in het leven willen bereiken, moeten we ons goed presenteren. En een perfecte witte glimlach is iets dat altijd een positieve indruk zal maken op onze gesprekspartner. We worden dus aantrekkelijker, wat natuurlijk veel verschillende voordelen oplevert.

Wat zit er in de Whitify set?

De basis voor actie hier is bleekgel, die we rechtstreeks op de tanden aanbrengen. Daarnaast worden een flexibele overlay op de tanden, een LED-lamp om het wittende effect te versnellen en een tandschaduwgeleider aan de set toegevoegd. Dankzij dit laatste kunnen we vergelijken waar we zijn met ons bleekproces. Volgens de fabrikant is de samenstelling van de gel zelf honderd procent natuurlijk en vrij van schadelijke elementen. Dit is belangrijk omdat sommige preparaten een sterke impact hebben op onze tanden, wat resulteert in pijn en overgevoeligheid. In het geval van Whitify is de situatie anders.

Whitify – beoordelingen

Katrien, een tandarts

Ik zit al twintig jaar in het vak. Ik herinner me dat er voor het eerst diensten voor het bleken van tanden op de markt kwamen. Het bleek toen dat echt veel mensen complexen op de punt van hun gebit hebben en daar graag voor willen zorgen. Aan het begin van de rij stonden ze enkele weken voor. In de loop van de tijd kwamen er echter verschillende problemen naar voren. Allereerst was de procedure erg duur. Ten tweede dachten mensen dat het hun hele leven zou duren. De waarheid is dat het meerdere seizoenen mooier is. Dan moet je het verversen en opnieuw bleken. Onlangs was ik op een wetenschappelijke conferentie waar ze het net hadden over een nieuw revolutionair medium, namelijk Whitify. Ik besloot de werking ervan te controleren en sindsdien raad ik het aan al mijn klanten aan. Ik vertel het aan elke patiënt die zich afvraagt ​​hoe hij zijn glimlach kan verbeteren.

Neele

Whitify gebruiken is heel gemakkelijk en leuk. Deze whitening-sessie duurt ongeveer dertig minuten en je kunt het op elk moment doen. Als ik voor de computer ga zitten of tv kijk, heb ik de tijd om de gel gewoon aan te brengen en de tanden te verlichten. Na een paar dagen merkte ik duidelijke veranderingen. Ik had al last van mijn tanden sinds de middelbare school, dus het was een zeer aangename verrassing hoe snel ik het gewenste effect bereikte. Ik moet hier nog iets anders noemen. Als een persoon met een hoge gevoeligheid was ik in het begin bang dat het misschien geen product voor mij zou zijn. Het blijkt echter dat het ongemak erg klein is. Het hangt af van individuele ervaring, maar ik kan met vertrouwen getuigen dat het voor mij niet zo’n probleem was.

Whitify – prijs

Het bleken van tanden is een grote uitgave. Sterker nog, veel mensen die zoiets echt kunnen gebruiken, kunnen het zich niet veroorloven om dat bedrag uit te geven. Dat is de reden waarom Whitify iedereen ontmoet die een verandering in hun glimlach nodig heeft. Dit is echt een kleine uitgave als we naar alternatieven kijken.

Whitify prijs

Whitify – een apotheek waar te kopen

Whitify kopen is heel eenvoudig en eenvoudig. U heeft geen medisch of tandheelkundig consult nodig. Natuurlijk is er geen recept nodig. Zoek gewoon de website van de fabrikant en bestel het product. Het pakket van Whitify wordt direct verzonden en zou in korte tijd bij ons thuis klaar moeten zijn voor gebruik.